КЛУПСКЕ ЦЕНЕ НА САЈТУ КОСМОС ИЗДАВАШТВА – СВЕ ЦЕНЕ УМАЊЕНЕ ЗА 15%

Поштовани посетиоци!

Космос издаваштво жели вам добродошлицу и обавештавамо Вас да на нашем сајту купујете по клупским ценама! Куповати можете тако да креирате налог (Мој Налог). Региструјете се преко Мој Налог, а кад сте се једном регистровали, касније се само улогујте. Кад се улогујете, имате приступ вашој радној табли, поруџбинама и детаљима налога. Кад отворите Ваш налог и купите књигу, подаци које оставите Космос издаваштво ће користити искључиво како бисмо вас обавештавали о акцијама и погодностима као члана Клуба читалаца.
Задовољство нам је понудити вам књиге у издању Космос издаваштва по клупским ценама, од најбољих и најчитанијих класика до савремених хитова, психологије, популарне литературе и дечје књижевности.
На сајту Космос издаваштва остварујете разне погодности приликом куповине и имате прилику први бити у контакту са најновијим издањима наше издавачке куће.
Клуб читалаца Космос издаваштва је Ваша онлине књижара јер…
Соба без књига је као тело без душе…(Цицерон)

Ваше погодности:

-бесплатна чланарина
-15% попуста на све књиге на сајту Космос издаваштва
-20% попуста на 10 одређених књига месечно
-30% попуста на одређене комплете
-40% попуста на књигу недеље

-чланови добијају редовно каталоге са објављеним књигама Космос издаваштва као и обавештења о припреми нових књига, о осталим акцијама, промоцијама, наградним играма
-чланови добијају обавештења о специјалним попустима припремљеним само за њих на сајмовима књига
-клупски програм се недељно и месечно мења и прилагођава свим укусима читалаца дајући могућност за уштеду са попустима до 40%
-приликом специјалних сајамских акција попусти ће бити и до 60%
-бесплатна достава на територији Републике Србије за поруџбине веће од 2.000 рсд