Showing all 6 results

Гери Чепмен: ПЕТ ЈЕЗИКА ЉУБАВИ

757,35 din
  • EUR: 6.13 €

Способност комуникације, толико истицана као дифферентиа специфица људске врсте, често је и главни камен спотицања и корен многих проблема. У љубави је то још израженије, јер како каже један реномирани амерички психолог „ако не говорите истим љубавним језиком као ваш партнер, мала је вероватноћа да ћете се разумети“.

Др Дејвид Лудвиг: УВЕК ГЛАДНИ?

888,25 din
  • EUR: 7.19 €

Заборавите све што знате о дијетама. У овој књизи, ендокринолог светске репутације, др Дејвид Лудвиг објашњава зашто традиционалне дијете дају слабе резултате, те представља радикално нови начин који ће вам помоћи да изгубите килограме без гладовања и побољшате ваше здравље.

Мари Кондо: МАГИЈА ПОСПРЕМАЊА КОЈА ЋЕ ВАМ ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ

804,10 din
  • EUR: 6.51 €

Овај приручник за поспремање дома, ауторке Мари Кондо, јапанског стручњака за распремање, први је на листи најпродаванијих водича Њујорк тајмса. Упркос упорном труду да се решите нереда у свом дому, да ли вам се чини као да папири непрестано однекуд извиру и да вам је одећа увек у хрпама које подсећају на замршене шпагете?

Маршал Голдсмит, Марк Ритер: ОКИДАЧИ

804,10 din
  • EUR: 6.51 €

У својој новој књизи, аутор бестселера и пословни тренер глобалне репутације Маршал Голдсмит проучава окидаче у нашем окружењу који могу да нас избаце из игре како на послу, тако и у осталим областима живота. Да ли сте икада приметили да нисте баш она стрпљива, саосећајна особа која уме да рјешава проблеме? Да ли вас изненади колико брзо ваша уобичајена смиреност нестане и изгубите живце и спокој у присуству одређених колега на послу?

Роџер Фишер, Вилијам Јури, Брус Патон: КАКО ДОБИТИ ОДГОВОР ДА

804,10 din
  • EUR: 6.51 €

Роберт Фишер је професор права на престижном универзитету Харвард, стручњак за преговарање и бивши саветник америчког министарства одбране. Вилијам Јури и Брус Патон су међународно признати стручњаци за преговарање који су радили као саветници и преговарачи током низа догађаја: од радничких штрајкова до талачких криза и међународних инцидената.