КАКО КУПОВАТИ НА САЈТУ КОСМОС ИЗДАВАШТВА?

Поред сваког артикла налази се дугме ДОДАЈ У КОРПУ. Кликните на њега и артикал ће бити додат у Вашу корпу, која се налази у горњем десном углу.
Артикле који су тренутно распродати не можете убацити у корпу, али можете нас контактирати уколико сте заинтересовани за одређени наслов.
У сваком тренутку погледом на корпу, која се налази у горњем десном углу, можете виђети колико артикала се налази у Вашој корпи као и укупну цену.
Такође, можете додати књиге на ЛИСТУ ЖЕЉА једноставним кликом на дугме, а преглед можете извршити тако што ћете отворити Листу жеља у горњем десном углу.
Уколико желите неки артикал да избаците из корпе довољно је да кликнете на корпу, и затим на црвени крстић који се налази на десној страни.
Ако сте завршили са куповином одаберите НАСТАВИ НА НАРУЧИВАЊЕ, а ако желите још куповати одаберите ЦОНТИНУЕ ШОППИНГ.
Кад попуните детаље за наруџбину, одаберите НАРУЧИТЕ.
Довољно је да пратите упутства и да унесете тачне податке како би реализовали испоруку артикала на жељену адресу.
На Вашу маил адресу стићи ће детаљи Ваше наруџбине.
Одабране артикле плаћате поузећем.
Исплату износа наруџбине и трошкова доставе плаћате у тренутку када Вам курирска служба достави књиге.

Цена трошкова пошиљке зависи од тога да ли купујете у Србији или у иностранству.
За куповину у Србији цијена пошиљке мање од 2.000 рсд је 370 рсд. Достава наруџбине веће од 2.000 рсд се не наплаћује. Цена испоруке за иностранство износи 2460 рсд, изузев за Црну Гору где цена износи 500 рсд и за Босну и Херцеговину 615 рсд.
Испорука производа траје од 2 до 5 радних дана на територији Србије док је рок за наруџбине из иностранства до 15 радних дана.