1. ШТО СЕ ДОБИВА РЕГИСТРАЦИЈОМ И ДАЛИ ЈЕ ОБАВЕЗНА?
Не морате одмах да се региструјете нити да будете логовани да бисте додавали књиге у корпу. Али, то ћете морати да учините да бисте прешли на процес куповине и закључивања поруџбине.
Да бисте куповали на сајту треба да сте регистровани. Регистрацијом стичете могућност да добијате обавештења о свим дешавањима и новостима Космос издаваштва.

2. КАКО СЕ КУПУЈЕ?
Погледајте на сраници КУПОВИНА.

3. КОЈИ СУ НАЧИНИ ПЛАЋАЊА?
Одабране артикле можете платити поузећем.

4. КОЛИКО ИЗНОСЕ ТРОШКОВИ ПОШИЉКЕ?
За куповину у Србији цена пошиљке је 370 рсд док, цена испоруке за иностранство износи 2460 рсд, изузев за Црну Гору где цена износи 500 рсд и за Босну и Херцеговину 615 рсд.

5. ДА ЛИ СЕ МОГУ ПОРУЧИТИ КЊИГЕ КОЈЕ СУ РАСПРОДАТЕ ИЛИ КОЈЕ СЕ НЕ НАЛАЗЕ У ПОНУДИ НА САЈТУ?
Уколико је тираж тражене књиге тренутно распродат, на Ваш захтев покушаћемо да за Вас обезбедимо тражени наслов. Довољно је да нас контактирате на е-маил књигаплус@новакњига.цом, а ми ћемо се потрудити да Вас обавестимо у најкраћем могућем року.

6. ДА ЛИ СЕ МОЖЕ ОТКАЗАТИ ИЛИ МЕЊАТИ ПОРУЏБИНА?
Поруџбину можете променити или отказати у року од 24 часа од тренутка када сте артикле поручили. Потребно је да нас контактирате позивом на број +381 11 411 48 56 за све детаље или да пошаљете маил на књигаплус@новакњига.цом. Није могуће отказати поруџбину након истека рока.