УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА КОСМОС ИЗДАВАШТВА

Услови и правила се односе на сваког посетиоца Интернет продајног места новакњигаплус.рс и сваки посетилац је дужан да их пажљиво прочита и да их прихвати. Прихватање овде утврђених услова и правила од стране сваког појединачног посетиоца значи давање безусловне сагласности посетиоца да ће у свему поштовати и примењивати овде утврђене услове и правила. Под давањем безусловне сагласности се сматра и само коришћење „новакњигаплус.рс Интернет продајног мјеста.
Интернет продајно место „новакњигаплус.рс “ настоји да Вам обезбеди најбољу могућу понуду услуга. Сви производи који се налазе на овом сајту представљају позив на понуду под наведеним условима. Понуда се сматра послатом након што корисник одабере производ и прати кораке за куповину.

Интелектуална својина
Сви садржаји објављени на овој интернет страници „новакњигаплус.рс“ као што су текстови, графички садржаји, заштитни знакови (логотипи), иконице, сличице, аудио и видео записи, дигитални садржаји, програмски пакети (софтвер) и остали ненаведени материјали и садржаји објављени на овим странама, власништво су и заштићени су домаћим и међународним прописима о заштити ауторских права и права интелектуалне својине (укључујући базе података, жигове, дизајн итд.) и њихова неовлашћена употреба није допуштена.
Овим истовремено пристајете на забрану репродукције, умножавања или дистрибуције дизајна или подлоге интернет стране „новакњигаплус.рс“ Интернет продајног мјеста, појединачних елемената страница, дизајна, логотипа и бренда „Космос издаваштва“ као и свих других материјала и садржаја без изричитог писменог одобрења Космос издаваштва д.о.о.

Екстерне услуге
Услуге које Вам пружа „новакњигаплус.рс“ Интернет продајно мјесто не укључују трошкове које правите користећи рачунарску опрему и услуге за приступ нашим странама. Нова књига плус д.о.о. не одговара за телефонске/интернет трошкове или било које друге трошкове до којих може доћи.
Молимо вас, примите на знање да све интернет стране употребљавате искључиво на ваш ризик.
Нова књига плус д.о.о. не даје никакве гаранције и није ни у којем облику одговорна и не преузима одговорност за директне и индиректне штете које можете претрпјети коришћењем услуга или у вези с коришћењем интернет страна, сервиса (сервера), програмских пакета (софтвера) и интернета. Интернет је интернационална, независна рачунарска мрежа коју „новакњигаплус.рс“ Интернет продајно мјесто не контролише ни у којем облику, већ је на њу само везана, па се због тога не може осигурати доступност сервиса (сервера) које директно не контролише.

Изјава о заштити приватности и прикупљању личних података корисника и њиховом коришћењу
Полиса приватности
Наше обавезе у очувању приватности корисника
Космос издаваштво се залаже за очување принципа приватности у сакупљању, коришћењу и заштити корисничких информација. У складу са овим начелима Космос издаваштво:

– Доставља обавештења корисницима по устаљеној пракси
– Омогућава избор на који начин ће се подаци користити у маркетиншке сврхе
– Обезбеђује могућност ажурирања или промене података
– Ограничава доступност ваших информација
– Омогућава контакт у вези питања која су везана за заштиту приватности

Космос издаваштво високо цени однос који има са својим купцима и одговорно је посвећена управљању информацијама о корисницима. Велика пажња је усмерена ка чувању личних информација, у складу са постојећим законима о приватности и у складу са интерним стандардима и пракси.

Полиса заштите приватности Космос издаваштва д.о.о.
Ова полиса описује информације и праксу о заштити приватности која се примјењује на wеб страници „новакњигаплус.рс“ и свим другим локацијама, приликама и дешавањима на којима се прикупљају информације од стране Космос издаваштва д.о.о.“ или у његово име. Када нам прослиједите Ваше личне информације, пристајете на праксу коришћења информација на начин како је то описано у овој полиси.

Типови прикупљаних информација
Информације које Космос издаваштво може прикупљати су:
– Ваше контакт информације (име, презиме, поштанска и е-маил адреса, број телефона)
– Информације за наплату и испоруку (број кредитне картице, адреса за испоруку)
– Информације личног избора (листа жељених производа, коментари о понуђеним производима)

Прикупљање информација
У току куповине или током коришћења наших сервиса или услуга, можемо Вам затражити Ваше личне информације. То се може десити у следећим случајевима:
– приликом онлине регистрације корисничког налога;
– при куповини производа;
– коришћењем неког сервиса или услуге;
– при достави;
– приликом учествовања у наградним играма, поклонима, анкетама и истраживањима;

Коришћење информација
Прикупљене информације се користе у следећим случајевима:
– попуњавање форми у захтевима за информацијама;
– обезбеђивање и пружање корисничких сервиса;
– организација и администрација наградних игара, поклона, анкета и истраживања;
– понуда нових производа и сервиса;
– побољшање ефективности наших Wеб страница, маркетиншких активности, сервиса и понуде;
– спровођење истраживања и анализа;
– слање информација у маркетиншке сврхе;
– обављање других пословних активности.

Могућност неприхватања маркетиншких активности
Једном када прикупимо ваше податке, можемо Вам послати маркетиншка обавештења која садрже повољне понуде, промоције, продајне акције и остале садржаје. У сваком тренутку имате опцију неприхватања будућих маркетиншких обавештења новакњигаплус.рс
За престанак примања маркетиншких обавештења, молимо Вас да урадите следеће:
– пошаљите е-маил на адресу књигаплус@новакњига.цом са темом “Ођава”.
При слању е-маила, молимо Вас да упишете своје пуно име и презиме, адресу, број телефона, е-маил адресу и да специфично назначите који тип маркетиншког оглашавања (н.п.р. е-маил, директна поштанска писма или телефонске позиве) не желите да добијате. На тај начин ће бити осигурана Ваша идентификација у нашем систему како би успешно процесирали Ваш захтев.

Након пријема захтева процедура ођава може потрајати 10 радних дана.
Док ова промена не ступи на снагу, могуће је да ћете у том периоду и даље добијати наша маркетиншка обавештења.
Контакт
Уколико имате питања или притужбе које се тичу приватности и сигурности Ваших података, или уколико имате сазнања или сумњу о нарушавању приватности или сигурности, молимо Вас да нас контактирате на неки од следећих начина:
1.Позовите наш Цалл Центар на број телефона: 011 411 48 56
2.Пошаљите е-маил на : књигаплус@новакњига.цом
3.Пошаљите писмо на поштанску адресу:
Нова књига плус
Јурија Гагарина 102
Београд